نوشتار
استقلال، آزادی، حكومت اسلامی
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: نوشتار
- تاریخ ایجاد در چهارشنبه, 15 مرداد 1393 10:00
- نوشته شده توسط احمد مظاهری
در هیچ کجای سخنان خمینی حرفی از دمکراسی و مردمسالاری نیست و اگر حرفی از قانون میزند منظورش قانون اسلام است و نه قانونی که نمایندگان مردم تصویب میکنند. حکومت اسلامی موردنظر خمینی، حکومتی است که در آن ولیفقیه و یا امیرالمؤمنین همهکاره امت مسلمان است. در این حکومت قران و سُنت و حدیث پیامبر و امامان- البته طبق برداشت ولیفقیه - قانون حاکم بر جامعه است. قضاوت مختص فقها است چون فقط آنان هستند که به قوانین مذهبی احاطه کامل دارند. قوه اجرایی هم که تکلیفش مشخص است و در اختیار ولیفقیه است. حکومت اسلامی، همیشه و همهجا حکومت آپارتاید مردان مسلمان بوده است. نقش زن، در این حکومتها خانهداری و زایش فرزند است. تکلیف پیروان سایر ادیان و عقاید هم مشخص است. یا بایستی مسلمان شوند، یا جزیه بدهند و یا کشته شوند. منتها برای اینکه شکافی در صف انقلابیون حاصل نشود هیچکس نمیخواست وارد این مسائل بشود. خمینی ویارانش با همه شقاوت و بیرحمی که داشتند نتوانستند حکومت اسلامی مورد نظرشان را به گونه کامل در ایران پیاده کنند. کشور ایران در عرض 57 سال حکومت پهلویها آنقدر از نظر اجتماعی پیشرفت کرده بود که بازگرداندن آن به 1300 سال پیش صحرای عربستان کار ساده¬ای نبود. اما بذری که خمینی کاشت در کشورهای عراق و افغانستان که ازنظر اجتماعی در حد ایران پیشرفته نبودند به بار نشست. داعشیها در عراق و طالبانها در افغانستان توانستند تا حد مطلوبتری حکومت اسلامی موردنظر خمینی را پیاده کنند.
نه فراموشی نه بخشش (درباره اعدام غلامرضا خسروی)
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: نوشتار
- تاریخ ایجاد در دوشنبه, 26 خرداد 1393 08:24
- نوشته شده توسط م-فرهاد
دنیای ارتباطات و تلاطمات برآمده از آن، گرچه گردش اطلاعات را شتابی روزافزون داده و این به نوبه خود بر وسعت و دامنه آگاهی ترقیخواهان میافزاید در عین حال برکاتی برای جباران و دشنه بدستان وطنی ما نیز داشته، که از آن جمله برخی نسیانها به سبب تراکم و تنوع دادهها و اطلاعات است. این حکومت تنها با نمود و برجستگی خیل یاد و نام قربانیانش از بهمن 57 تاکنون فرو افتادنی است. با فروغ تصویر رحیمیها و همه جانباختگان وطنپرست ارتش شاهنشاهی، هویداها ،جهانبانی، عاملی تهرانی، فرخ رو پارسا و. با بیرق و تصاویر نوجوانان و نوباوگان و سالارمردان دهه شصت با خاطره کهنسالانی چون ابوتراب باقرزادهها. با یاد مکررسعیدی سیرجانیها مختاری پوینده و فروهرها. و این آخریها نداها و سهرابها. حکومت بام مدرسه علوی، حکومت خاوران گریز همیشه باید در معرض خاوران همیشه باید مواجه و رویاروی با جنایاتش باشد. مدتهاست که چهره خونین و تاریخی ندا از صفحات سایت و رساناها و دنیای مجازی اگر نه حذف ولی کمرنگ و بیاثر شده.
خاطره تاریخی در مرداد
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: نوشتار
- تاریخ ایجاد در دوشنبه, 28 مرداد 1392 04:30
- نوشته شده توسط فرشید افشار
رویدادهای سیاسی و جریانهای اجتماعی و فرهنگی سالهای 1332 و 1331 و حوادث به وقوع پیوسته آن بیشک نقش پر رنگی در رقم خوردن تاریخ ایران زمین تا به امروز داشته است؛ آرایش نیروهای سیاسی که رویدادهایی نظیر ائتلاف بین حزب توده ایران (که هدفی جز الحاق ایران به یکی دیگر از کشورهای اقماری شوروی کمونیستی نداشت) با مرتجعترین نیروهای سیاسی از یک طرف در پی داشت و یک دندگیهای دکتر محمد مصدق در انحلال مجلس و سقوط کابینهاش، تا عدم قدرت تصمیمگیری محمد رضا شاه پهلوی و عزیمت او به بغداد و سپس به رم از طرف دیگر، پیامدی جز آشوب در ایران نداشت.
آدمها و آدمکها، دردهای مشترک ما!
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: نوشتار
- تاریخ ایجاد در پنج شنبه, 19 دی 1392 11:51
- نوشته شده توسط مهران مکی
مقوله کتاب در زندگی، برای من از آن گونه مواردی میباشد که نبودش قابلتصور نیست، ولی آن هم دسته بندیهای خودش را دارد. تاریخ یک صد سال اخیر میهنمان همواره گزینه اول است فارغ از اینکه نگارنده از چه نحله فکری میآید و داستان و رمان گزینه آخر، آن هم زمانی که کتاب دیگری در دسترس نباشد. اما به راستی" آدمها و آدمکها "از جنس دیگری بود، زیرا نگاهی متفاوت و از درون! به تاریخ نسل انقلاباسلامی است. نسلی که با جنگ تا رفع فتنه در عالم رشد کرده و با آرمانهای امام راحل! و مرگ بر این و آن، رشد و نمو یافته و در مقاطع مختلف چنان که توانش را داشته به تحصیل پرداخته است و در پس این کنکاش سوالات زیادی در ذهنش نقش بسته. نسلی که با مقایسهی شرایطِ نابسامان و غیرِقابل توجیه خود و کشورش با دیگر ملل دور و نزدیک، برای مثال ترکیه یا کُره جنوبی ( از بسیاری از شاخصهای اقتصادی هردویشان از ما عقبتر بودند) و طرز زندگی همروزگارانش و از آن طرف خیل عظیم بیکاران و معتادان و زنان ویژه (نامی است که جمهوریاسلامی برای زنان تنفروش ابداع کرده) و بسیاری دیگر از معضلات، البته که عصیان میکند و شورشی میشود.
یک تیر و صدهزاران شمشیر
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: نوشتار
- تاریخ ایجاد در یکشنبه, 20 مرداد 1392 12:24
- نوشته شده توسط یاور آزادی
چرا از عنوان اصلاحطلبان باندی استفاده کردم؟ چون بیش از اینکه مراد شما از اصلاحطلبی، اصلاحگری واقعی و منصفانه دیدن رویدادها و به تعبیر ادموندبرک صبر و اجماع باشد حذف و تخریب است. من میدانم چرا اپوزیسیون تازه آمدگان که از ملازمت و همنشینی با دشمنان چپی دیروز خود رویگردان نیست اینچنین به حقایق مبرهن تاریخ معاصر تروشرویی میکند. آنها میدانند نباید از امکانات رسانه ای خود حتی یک کلمه در تایید خدمات دوران پهلوی بازگو کنند چون مشروطهخواهان و دوستداران پادشاهی را سختترین رقیب سیاسی خود میدانند. آنها به خوبی میدانند که نسل جوان کشور با دیدن حقایق تاریخی ظرفیت تشخیص و پیدا کردن راه خود را به سوی آیندهای نوید بخش داراست. همانطور که سال 78 از یک منازعه درون گروهی یک جنبش دانشجویی ماندگار پدید آمد. همانطور که از یک رقابت داخلی جناحها شعار تغییر و انحلال جمهوریاسلامی دنیا را فرا گرفت. لجاجت خامنهای در مورد ادامه حصر و زندان دوستان سابق بیسبب نیست.
مقالات دیگر...
برگه درخواست عضویت
ایمیل دبیرخانه حزب
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

حزب مشروطه ایران
(لیبرال دموکرات)
The Constitutionalist Party of Iran (Liberal Democrat)